Mintás női alsók

Mintás női alsók

Új termékek a Cocktail Fehérneműnél!

Színes, mintás női alsók jól szellőző pamut anyagból!

Anyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztán

Származási hely: Magyarország

Listázás:
Rendezés:

Absztrakt mintás női féltanga

Unod az egyszínűt? Akkor válaszd ezt a nagyon színes, mintás, pamut féltangát! Termék adatok:Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország A webshopban találsz hozzá trikót, https://cocktailfehernemu.hu/noi-trikok/mintas-noi-trikok/absztrakt-mintas--szeles-pantos-noi-trikofrancia bugyit, https://cocktailfehernemu.hu/noi-alsok/mintas-noi-alsok/absztrakt-mintas--noi-francia-alsosőt még a párodnak is boxert! https://cocktailfehernemu.hu/ferfi-boxeralsok/mintas-szuk-boxerek/szovott-gumis-absztrakt-mintas-szukszaru-boxer..

1,199Ft Nettó: 944Ft

Absztrakt mintás női tanga

Ha nem szereted, hogy látszik a bugyid széle a nadrág alatt, íme a Neked szóló újdonságunk! Pamut, tehát egészséges, és még színes is, akár a nyár :-)Termék adatok:Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,150Ft Nettó: 906Ft

Absztrakt mintás, női francia alsó

Pamut legyen, de ne egyszínű? A hétköznapi viseleted feldobhatod ezzel a színes mintás francia bugyival! A hozzá illő atlétát megtalálod a https://cocktailfehernemu.hu/noi-trikok/mintas-noi-trikok/absztrakt-mintas--szeles-pantos-noi-triko -ra klikkelve!Termék adatok:Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,250Ft Nettó: 984Ft

Bolygómintás női féltanga

Viselj pamutot! Akár egyszínűt, akár színeset, de mindig figyelj arra, hogy a lehető legjobban szellőzzön az anyag! Termék adatok:Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,199Ft Nettó: 944Ft

Bolygómintás női tanga

Pamut női tanga a színes mintákat kedvelőknek! Vedd meg hozzá a trikót is, és máris kész a szetted! https://cocktailfehernemu.hu/noi-trikok/mintas-noi-trikok/bolygomintas--szeles-pantos-noi-trikoTermék adatok:Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,150Ft Nettó: 906Ft

Bolygómintás, női francia alsó

Ha Téged is vonz a végtelenséget idéző minta, vagy csak szimplán szereted a változatosságot a fehérneműidben is, akkor válaszd ezt a bolygómintás francia bugyit!Találsz hozzáillő atlétát is, https://cocktailfehernemu.hu/noi-trikok/mintas-noi-trikok/absztrakt-mintas--szeles-pantos-noi-trikosőt még a párodat is meglepheted egy boxeralsóval: https://cocktailfehernemu.hu/ferfi-boxeralsok/mintas-szuk-boxerek/szovott-gumis-absztrakt-mintas-szukszaru-boxer!Termék adatok:Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,250Ft Nettó: 984Ft

Cipőmintás női féltanga

Eső áztatta cipő, sapka, szemüveg...vagányságot tükröző színek és minták :-)Megtalálod férfi változatban is, itt: https://cocktailfehernemu.hu/ferfi-boxeralsok/mintas-szuk-boxerek/szovott-gumis-cipomintas-szukszaru-boxerHa csak magadnak szeretnéd, akkor vegyél hozzá női trikót is, https://cocktailfehernemu.hu/noi-trikok/mintas-noi-trikokTermék adatok: Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,199Ft Nettó: 944Ft

Cipőmintás női francia alsó

Eső áztatta cipő, sapka, szemüveg...vagányságot tükröző színek és minták :-)Megveheted féltangából: https://cocktailfehernemu.hu/noi-alsok/mintas-noi-alsok/cipomintas-noi-feltangaés tangából is: https://cocktailfehernemu.hu/noi-alsok/mintas-noi-alsok/cipomintas-noi-tangaSőt! Még a párodat is ebbe öltöztetheted:https://cocktailfehernemu.hu/ferfi-boxeralsok/mintas-szuk-boxerek/szovott-gumis-cipomintas-szukszaru-boxerTermék adatok:Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,250Ft Nettó: 984Ft

Cipőmintás női tanga

Ugye milyen jól néz ki ez a minta? Vegyél magadnak gyorsan Te is egyet, és válassz hozzáillő trikót is itt: https://cocktailfehernemu.hu/noi-trikok/mintas-noi-trikok/cipomintas--szeles-pantos-noi-trikoTermék adatok: Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,150Ft Nettó: 906Ft

Párducmintás féltanga

Télen is, nyáron is viselj pamutot! Színes, vagány, párducmintás féltanga a Cocktail Fehérneműnél!Termék adatok: Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,199Ft Nettó: 944Ft

Párducmintás női tanga

Színes tangára vágysz? A Cocktail Fehérnemű termékei között többfélét is találsz...ráadásul pamutból készül, mert mi vigyázunk az egészségedre, és a kényelmedre!Termék adatok:Méret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,150Ft Nettó: 906Ft

Párducmintás, női francia alsó

Vad, nyers, ösztönös...Neked is ezt sugallja a párducminta? Viseld a hét minden napján a Cocktail bugyikat, az épp aktuális hangulatodnak megfelelően!Termék adatok:Ha szeretsz színesen öltözni, és fontosnak tartod az egészségedet is, akkor pamut alsókat veszel magadnak!Válaszd a dzsungelt idéző, vagány, párducmintás női francia alsót!Megtalálod a trikóját: https://cocktailfehernemu.hu/noi-trikok/mintas-noi-trikok/parducmintas--szeles-pantos-noi-trikoKeresd a férfi változatát is: https://cocktailfehernemu.hu/szovott-gumis-parducmintas-szukszaru-boxerMéret: S, M, LAnyagösszetétel: 93% pamut, 7% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

1,250Ft Nettó: 984Ft

Loading...