kalocsai hímzésű felsők

kalocsai hímzésű felsők

Szereted a magyar népviseletre emlékeztető tárgyakat? Akkor ismerd meg a kalocsai, színes virágmintákkal hímzett felsőinket!

Nagyon finom, puha anyagot használtunk, hogy jól érezd magad benne!

Anyagösszetétel: 92% viszkóz és 8% elasztán

Származási hely: Magyarország

Listázás:
Rendezés:

Gumis, rövid ujjú, hímzett női póló (fehér)

Kalocsai mintával hímzett rövid ujjú póló a bő fazont kedvelőknek!Próbáld ki Te is, nagyon kényelmes!Termék adatok: Szín: fehérMéret: M, LAnyagösszetétel: 92% viszkóz, 8% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

2,990Ft Nettó: 2,354Ft

Gumis, rövid ujjú, hímzett női póló (fekete)

Kalocsai hímzésű, hímzett női póló gumírozott ujjal, viszkóz anyagból.Termék adatok:Szín: feketeMéret: M, LAnyagösszetétel: 92% viszkóz, 8% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

2,990Ft Nettó: 2,354Ft

Hosszú ujjú, kerek nyakú, hímzett póló (fehér)

Hűvösebb napokon jól esik belebújni ebbe a lágy anyagú hosszú ujjúba. Próbáld ki Te is!Termék adatok: Szín: fehérMéret: M, LAnyagösszetétel: 92% viszkóz, 8% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

3,490Ft Nettó: 2,748Ft

Kalocsai hímzésű gumis, húzott hosszú ujjú felső (fehér) -29%

Kalocsai hímzésű gumis, húzott hosszú ujjú felső (fehér)

Próbáld ki ezt a lágy esésű blúzt, melyben nagyon kényelmesen fogod érezni magadat egész nap! Ráadásul még a menő kalocsai mintát is magadon viselheted!Anyagösszetétel: 92% viszkóz és 8% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

4,950Ft 3,490Ft Nettó: 2,748Ft

Kalocsai hímzésű gumis, húzott hosszú ujjú felső (fekete) -29%

Kalocsai hímzésű gumis, húzott hosszú ujjú felső (fekete)

Képzeld el, hogy felveszed ezt a finom anyagú blúzt egy jó kis szűk farmerrel, magas sarkúval, és máris kész a menő magyar nő! Anyagösszetétel: 92% viszkóz és 8% elasztánSzármazási hely: Magyarország..

4,950Ft 3,490Ft Nettó: 2,748Ft

Loading...